Tour overview

Ακολουθεί ενδεικτική πρόταση ταξιδιού στο Μπαλί. Το πρόγραμμα δεν είναι δεσμευτικό και χρήζει αναπροσαρμογής ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Διατίθεται πληθώρα εναλλακτικών ως προς τη μέγιστη ευελιξία στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Οι προσδοκίες, η επιθυμητή χρονική διάρκεια, καθώς και ο ενδεδειγμένος οικονομικός προϋπολογισμός, συνθέτουν τα καταλληλότερα κριτήρια για να δημιουργήσουμε μαζί το ιδανικό ταξίδι όπως εσείς το έχετε ονειρευτεί!

Included

  • Air tickets economy class with Scoot
  • 5 nights at Bali Hotel of your choice
  • Transportation to/from airport and hotel
  • Local Representative
  • Travel Insurance
  • Travel Documents

Not Included

  • Airport and fuel taxes ( approx 280 euros for Scoot)
  • Anything isn't stated as icluded
Download pdf brochure

1η Ημέρα Αναχώρηση

Αναχώρηση από Ελλάδα και πτήση (μέσω ενδιάμεσου σταθμού), με τελικό προορισμό το Μπαλί.

2η Ημέρα Άφιξη στο Μπαλί

Άφιξη στο αεροδρόμιο του Μπαλί. Τόπος μεθυστικός και έντονα μυστικιστικός, δεν περιγράφεται με λέξεις, μόνο με αισθήσεις!
Παραδοσιακή αρχιτεκτονική, πολύχρωμοι και ευωδιαστοί εξωτικοί κήποι, πλούσια τροπική βλάστηση με καταπράσινους ορυζώνες ανάμεσα σε γιγαντιαίους λόφους και ηφαίστεια που χάνονται στα σύννεφα..
Υποδοχή, μεταφορά και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο. Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο για προαιρετικές δραστηριότητες ή περιπλανήσεις στο νησί!

3η Ημέρα Ξενάγηση σε Ινδουιστικούς Ναούς: Taman Ayun & Tanah Lot

Πρωινό στο ξενοδοχείο.

Η πρώτη επαφή με το μυστηριακό Μπαλί, συνιστάται με επίσκεψη σε περίφημους ινδουιστικούς ναούς.

Αρχικά, με ξενάγηση στο Βασιλικό Ναό Taman Ayun της Αυτοκρατορίας Mengwi. Ένας υπέροχος κήπος που αποτελείται κυρίως από λωτούς υποδέχεται τους επισκέπτες πριν προλάβουν να θαυμάσουν την αρχιτεκτονική του ναού και να επισκεφθούν τα εννέα πολυώροφα οικοδομήματα. Μετά από γεύμα σε εστιατόριο της διαδρομής, η ολοήμερη εκδρομή συνεχίζεται με ξενάγηση στο θρυλικό Ναό Tanah Lot, το διασημότερο και πιο φωτογραφημένο αξιοθέατο στο Μπαλί. Απομονωμένος στην κορυφή ενός βράχου μέσα στη θάλασσα, σε μικρή ωστόσο απόσταση από την παραλία, ο μαγευτικός αυτός ναός αποτελεί ένα ιερό-έργο της φύσης. Κατά την άμπωτη, οι θαλάσσιες σπηλιές που βρίσκονται κάτω από το βράχο είναι επισκέψιμες στους ντόπιους και συγκεκριμένα σε εκείνους… που δεν φοβούνται τα θαλάσσια φίδια, τα οποία λέγεται ότι είναι οι φύλακες του ναού.

4η Ημέρα Ολοήμερη εκδρομή: Ubud – Ηφαίστειο Kintamani – Ναός Besakih

Πρωινό στο ξενοδοχείο.

Πρόταση ολοήμερης εκδρομής στον ορεινό οικισμό Ούμπουντ (Ubud), με καθοδόν στάσεις στα σημαντικότερα αξιοθέατα του νησιού και γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Στην ομώνυμη μικρή κωμόπολη που ξεπροβάλει ανάμεσα στους ορυζώνες, γνωστή και ως «χωριό των ζωγράφων» βρίσκεται η καλλιτεχνική ψυχή του νησιού, ενώ ο ταξιδιώτης συναντά την αυθεντικότερη πλευρά του Μπαλί. Περίπατος στο ιερό Δάσος των Πιθήκων όπου 3-αγέλες μακάκων με μακριά ουρά, «φυλάνε» τον Ινδουιστικό Ναό που είναι χαμένος στην οργιώδη βλάστηση του τροπικού δάσους Alas Kedaton. Με κατεύθυνση βόρεια του Ubud, συναντάμε τη γραφική περιοχή Kintamani. Ουσιαστικά πρόκειται για τον κρατήρα ενεργού ηφαίστειου στο βουνό Batur με την ομώνυμη λίμνη, στην οποία περικλείονται 4 μικροσκοπικά χωριά. Η λίμνη Batur και οι παραπλήσιες ιαματικές λίμνες αποτελούν πηγή ζωής για το μεγαλύτερο μέρος του νησιού καθώς τα νερά τους ποτίζουν τους πολύτιμους ορυζώνες του. Ακολουθεί γεύμα με πανοραμική θέα στην καλντέρα, τη 2η μεγαλύτερη του κόσμου μετά τη Σαντορίνη! Η περιήγηση τελειώνει στους πρόποδες του όρους Agung, με ξενάγηση στο μεγαλύτερο και αρχαιότερο Ινδουιστικό Ναό του Μπαλί, με την ονομασία Besakih που σημαίνει «Μητέρα όλων των Ναών».

5η Ημέρα Ναός Uluwatu & παραδοσιακός χορός με δείπνο στην παραλία

Πρωινό στο ξενοδοχείο.

Με τη σημερινή πρόταση παραμένουμε στο νότιο τμήμα του Μπαλί και το απόγευμα προτείνεται επίσκεψη στον ιερό ναό του Uluwatu. Αγκιστρωμένος στον κατακόρυφο βράχο και αψηφώντας τα ρεύματα του ωκεανού, ο ναός αυτός είναι αφιερωμένος στα πνεύματα της θάλασσας. Με τη δύση του ηλίου και με φόντο το πιο ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα, θα παρακολουθήστε τον παραδοσιακό εκστατικό χορό Kecak του ινδουιστικού έπους Ramayana, που αφηγείται την ιστορία μιας αιώνιας αγάπης ανάμεσα στον Rama και τη Shinta. Μετά το τέλος της παράστασης, θα απολαύσετε ένα πλούσιο δείπνο με θαλασσινά και άλλες λιχουδιές σε παραθαλάσσιο εστιατόριο της περιοχής Jimbaran.

6η Ημέρα Διαδραστικές εκδρομές με ενεργείς δραστηριότητες

Πρωινό στο ξενοδοχείο.

Για τους πιο δραστήριους ταξιδιώτες, συνιστάται ανεπιφύλακτα η συμμετοχή σε μία από τις κάτωθι επιλεγμένες δια-δραστικές δραστηριότητες:

Rafting στον ποταμό Agung, με την πολυετή γνώση και την εμπειρία της εταιρείας Sobek.
Βόλτα με ελέφαντες ακολουθώντας μια γραφική διαδρομή ανάμεσα στους ορυζώνες και την τροπική βλάστηση στις όχθες του ποταμού Agung.
Γνωριμία με τους κατοίκους, τις αγροτικές εργασίες και την καθημερινότητα στα γραφικά χωριά.

7η Ημέρα Επιστροφή από Μπαλί

Πρωινό στο ξενοδοχείο.

Λίγος ελεύθερος χρόνος για τις τελευταίες αγορές σας, πριν τη μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής (μέσω ενδιάμεσου σταθμού) ή μεταφορά στη Σιγκαπούρη για επέκταση του ταξιδιού σας κατά 2 ημέρες, υποδοχή στο ξενοδοχείο με βράδυ ελεύθερο για μια πρώτη εξερεύνηση.

8η Ημέρα Άφιξη Ελλάδα

Μπορειτε να μας ρωτήσετε για τις προαιρετικές εκδρομές στο Μπαλί και στο Ubud!

Download pdf brochure